نی‌ نی سایت

21 نکته الزامی آشپزی که از نی نی سایت یاد گرفتم!




21 نکته آشپزی برگرفته از نی نی سایت

سلام به همه کدبانوهای عزیز! توی این پست میخوام 21 نکته کاربردی آشپزی که از تجربه های مامان های گل توی نی نی سایت یاد گرفتم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات هم به درد تازه کارها میخوره هم حرفه ای ها. پس با من همراه باشید:

این نکات رو به صورت خلاصه و دسته بندی شده براتون نوشتم:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    برنج:

    برای اینکه برنجتون قد بکشه، قبل از پخت نیم ساعت توی آب نمک خیسش کنید.
  • ✔️

    برنج:

    اگه برنجتون شفته شد، یه تیکه نون بذارید روش تا آب اضافیش رو بکشه.
  • ✔️

    مرغ:

    برای اینکه مرغ خوش طعم بشه، قبل از پخت توی ماست و زعفران بخوابونید.
  • ✔️

    مرغ:

    برای از بین بردن بوی مرغ، از زنجبیل و سیر استفاده کنید.
  • ✔️

    گوشت:

    برای اینکه گوشت زودتر بپزه، یه قاشق سرکه بهش اضافه کنید.
  • ✔️

    گوشت:

    برای اینکه گوشت نرم بشه، قبل از پخت با بیفتک کوب بکوبیدش.
  • ✔️

    سبزیجات:

    برای اینکه سبزیجات تازه بمونن، توی یه ظرف آب سرد بذاریدشون.
  • ✔️

    سبزیجات:

    برای حفظ رنگ سبز سبزیجات هنگام پخت، یه قاشق چایخوری جوش شیرین به آبش اضافه کنید.
  • ✔️

    پیاز:

    برای اینکه موقع خرد کردن پیاز اشک نریزید، یه تیکه نون توی دهنتون بذارید.
  • ✔️

    سیر:

    برای اینکه بوی سیر از دستتون بره، دستتون رو با استیل ضد زنگ لمس کنید.
  • ✔️

    تخم مرغ:

    برای اینکه تخم مرغ آب پز ترک نخوره، یه قاشق نمک به آبش اضافه کنید.
  • ✔️

    تخم مرغ:

    برای اینکه تخم مرغ راحت پوست کنده بشه، بعد از پخت بلافاصله توی آب سرد بذاریدش.
  • ✔️

    خورشت:

    برای جا افتادن خورشت، بذارید با حرارت خیلی کم آروم آروم بپزه.
  • ✔️

    خورشت:

    برای غلیظ شدن خورشت، یه قاشق آرد رو توی کمی آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید.
  • ✔️

    کیک:

    برای اینکه کیکتون پف کنه، مواد رو خوب هم بزنید و از آرد الک شده استفاده کنید.
  • ✔️

    کیک:

    برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، قالب رو با روغن چرب کنید و آرد بپاشید.
  • ✔️

    روغن:

    برای جلوگیری از پاشیدن روغن هنگام سرخ کردن، تابه رو خوب داغ کنید و بعد روغن رو اضافه کنید.
  • ✔️

    ادویه:

    ادویه ها رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا عطر و طعمشون رو حفظ کنن.
  • ✔️

    زعفران:

    برای اینکه زعفران رنگ بیشتری بده، قبل از استفاده با کمی یخ مخلوط کنید.
  • ✔️

    لیمو:

    برای اینکه لیمو آب بیشتری بده، قبل از آبگیری کمی بغلتونیدش.
  • ✔️

    نان:

    برای تازه نگه داشتن نان، اون رو توی یه پارچه نخی بپیچید و توی یخچال نگهداری کنید.

خوشحال میشم اگه شما هم تجربه های آشپزی خودتون رو با من و بقیه به اشتراک بذارید!

منتظر نظراتتون هستم!





تجربیات آشپزی از نی نی سایت: 21 نکته کاربردی

تجربیات آشپزی از نی نی سایت: 21 نکته کاربردی

راز خوشمزگی قورمه سبزی: تفت دادن سبزی

بسیاری از کاربران نی نی سایت معتقدند راز خوشمزگی قورمه سبزی، خوب تفت دادن سبزی است. آنقدر تفت دهید تا رنگش تیره شود اما نسوزد. تفت دادن سبزی با حرارت ملایم و زمان کافی، عطر و طعم بی نظیری به قورمه سبزی می بخشد. اضافه کردن کمی شنبلیله خشک در اواخر تفت دادن، عطر قورمه سبزی را دو چندان می کند. مراقب باشید سبزی را بیش از حد تفت ندهید، زیرا باعث تلخ شدن قورمه سبزی می شود. برای جلوگیری از سوختن سبزی، می‌توانید کمی روغن بیشتر استفاده کنید. بعضی از کاربران، کمی رب گوجه فرنگی هم به سبزی قورمه اضافه می کنند. بهره‌گیری از سبزی تازه، طعم بهتری به قورمه سبزی می دهد.

ترفند پخت برنج: خیساندن و آبکش کردن

برنج را حداقل نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید. این کار باعث می شود برنج بهتر قد بکشد. هنگام آبکش کردن برنج، مراقب باشید خیلی نرم نشود. برنج باید کمی سفت باشد. برای اینکه برنج سفید و خوشرنگ شود، می‌توانید چند قطره آبلیمو به آب جوش اضافه کنید. اگر برنجتان شور شد، یک تکه سیب زمینی پوست کنده داخل قابلمه بگذارید تا شوری را جذب کند. برای داشتن ته دیگ خوشمزه، کف قابلمه را با روغن فراوان چرب کنید و سیب زمینی یا نان بگذارید. می‌توانید زعفران دم کرده را روی ته دیگ بریزید تا خوشرنگ تر شود. برای جلوگیری از چسبیدن برنج، از قابلمه نچسب استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی: راز یک خمیر عالی

برای تهیه خمیر پیتزا، از آرد نانوایی استفاده کنید. این آرد گلوتن بیشتری دارد و خمیر بهتری به شما می دهد. آب مورد استفاده برای خمیر باید ولرم باشد، نه خیلی گرم و نه خیلی سرد. خمیر را به خوبی ورز دهید تا لطیف و یکدست شود. این کار باعث می شود پیتزا شما ترد و خوشمزه شود. بعد از ورز دادن، خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود. برای اینکه خمیر پیتزا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید کمی پودر سیر به آن اضافه کنید. می‌توانید خمیر پیتزا را از قبل آماده کنید و در فریزر نگهداری کنید. قبل از پخت پیتزا، خمیر را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. موقع خرد کردن پیاز دهنم پر از نان بود اما باز اشکم دراومد، یاد گرفتم بهتره اول پیاز رو ۵ دقیقه تو فریزر بذارم بعد خرد کنم 🧅

    برای گرفتن آب لیمو این وسط یه پیشنهاد دیگه هم هست، اگه لیمو رو قبل از آب گرفتن یه دقیقه تو مایکروویو بذاری بیشتر آب میده 🔥

    یه بار فراموش کردم برنج رو آبکش کنم و مستقیم پخت شد… آخه چه برنجی شد، حالا همیشه یه تایمر میذارم که زمان آبکش رو فراموش نکنم ⏰

    سرخ کردن سبزی قورمه سبزی یه عالمه دود تو خونه راه میندازه، من یه فن کوچیک کنار گاز میذارم که دود رو خارج کنه 🌿

    درب ظرف ادویه رو همیشه محکم میبندم، یه بار تمام ادویه هام بوی یخچال گرفتن 🤦‍♀️

    برای تمیز کردن سریع دست بعد از کار با سیر هم روی شیر آب دستمو با قاشق استیل میسابم، ولی انگار خیلی وقتا فایده نداره 🧄

    خیلی وقتا کیک میپزم و یهو میبینم ته قالب چسبیده، فهمیدم اگه قالب رو قبل از ریختن مواد ۱۰ دقیقه تو فریزر بذاریم کمتر میچسبه 🎂

    توی آشپزی بزرگترین درسم این بود: هیچ وقت با عجله غذا درست نکنم، همیشه یه چیزی یا میسوزه یا خراب میشه 😅

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا